ngocok pertama

June 2, 2009

pheonix8aku sih kelingan pisanan e ngrasake keweton. rasane enak tenan tapi yo rodo wedi. jalarane soko aku kerep nginjen bulikku adus. pisanane aku rung iso ngaceng, aku mung iseng wae amargo melu melu tonggoku sing podo nginjen wong adus neng wc umum cedhak omahku.
naliko kuwi jam 4 sore aku nongkrong ning cedhak bolongan angin, lagi nunggu bulikku arep adus. ora ngenteni suwe dewek e teko. bar cucul pakaean langsung  jebar jebur anggone adus.

ora koyo biasane atiku deg deggan naliko nyawang susune bulik. susune putih lan penthil e coklat tuwo. prasaanku tambah ra karuan pas bulik nyabuni selakangane. wuih katokku rasane sesak banget. kontolku saiki dadi gede lan dowo. aku bingung, kontolku dadi kenceng atos nanging ora loro blas. malah enak rasane.

tanpo sadar aku ngelus elus kontolku dewe. rasane tambah penak sing rung tau tak rasakke. sambi nyawang susune bulik aku ngocok kontol alon alon. wuaah enak tenann. aku mbayangke nek pentile bulik kuwi tak emut, mesti enak rasane.

ora suwe aku kroso koyo arep pipis. tak coba tahan tapi cruuutt cruttt soko kontolku metu cairan koyo banyu tapi kentel lan putih

crito bareng yuk

May 24, 2009

blog iki wadah kanggo ngudaroso babakan wanito ayu, semok lan marai ngaceng. trus mbayangke sambi ngocok.

Hello world!

May 22, 2009

Welcome to WordPress.com. This is your first post. Edit or delete it and start blogging!

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.