ngocok pertama

June 2, 2009

pheonix8aku sih kelingan pisanan e ngrasake keweton. rasane enak tenan tapi yo rodo wedi. jalarane soko aku kerep nginjen bulikku adus. pisanane aku rung iso ngaceng, aku mung iseng wae amargo melu melu tonggoku sing podo nginjen wong adus neng wc umum cedhak omahku.
naliko kuwi jam 4 sore aku nongkrong ning cedhak bolongan angin, lagi nunggu bulikku arep adus. ora ngenteni suwe dewek e teko. bar cucul pakaean langsung  jebar jebur anggone adus.

ora koyo biasane atiku deg deggan naliko nyawang susune bulik. susune putih lan penthil e coklat tuwo. prasaanku tambah ra karuan pas bulik nyabuni selakangane. wuih katokku rasane sesak banget. kontolku saiki dadi gede lan dowo. aku bingung, kontolku dadi kenceng atos nanging ora loro blas. malah enak rasane.

tanpo sadar aku ngelus elus kontolku dewe. rasane tambah penak sing rung tau tak rasakke. sambi nyawang susune bulik aku ngocok kontol alon alon. wuaah enak tenann. aku mbayangke nek pentile bulik kuwi tak emut, mesti enak rasane.

ora suwe aku kroso koyo arep pipis. tak coba tahan tapi cruuutt cruttt soko kontolku metu cairan koyo banyu tapi kentel lan putih

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: